Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
033 - 462 70 08
info@koalah.nl

Christelijke kinderopvang

Jaarverslag

De Raad van Toezicht heeft het jaarverslag over 2018 vastgesteld. We presenteren het met trots! U kunt het vinden onder de link op de pagina Over KOALAH.

Peuteropvang De Bongerd nu VE-aanbieder!

Sinds 1 april 2019 is peuteropvang De Bongerd opgenomen in het register als aanbieder van Voorschoolse Educatie. Dat betekent dat kinderen met een VE-indicatie daar nu ook van harte welkom zijn op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend.

Vacatures

Door vertrek van medewerkers en a.g.v. groei krijgen wij deze zomer vacatures voor locatiemanager en pedagogisch medewerkers. Zie voor meer info de pagina Vacatures.

Kindcentrum De Bongerd

In Zutphen was het feest: Samen met basisschool De Bongerd in Zutphen gaan onze peuteropvang en BSO sinds januari 2019 verder als Kindcentrum De Bongerd.

(meer…)

Feest

Op 6 juni 2018 was het 10 jaar geleden dat KOALAH werd opgericht. Er is heel veel om dankbaar voor te zijn! Daarom vieren wij groot feest met onze medewerkers en met de kinderen op onze BSO’s!

BSO De Triangel

Per 1 september 2018 openen wij onze eerste peuteropvang: De Triangel in Ede. De peuteropvang heeft een doorgaande pedagogische lijn met de gelijknamige basisschool en BSO.

Voor meer informatie zie de pagina De Triangel via Onze locaties.

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen.