Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
033 - 462 70 08
info@koalah.nl

Christelijke kinderopvang

KOALAH geschilvrij

De Geschillencommissie heeft ons gefeliciteerd met het feit dat er in 2020 geen geschillen zijn ingediend over KOALAH of over onze vestigingen. Ook is er geen gebruik gemaakt van onze interne klachtenregeling.

Peuteropvang in Amersfoort!

KOALAH heeft het voornemen op 10 januari 2022 te starten met christelijke peuteropvang binnen basisschool De Regenboog in Amersfoort. Aanmelden hiervoor is al mogelijk via de link op de pagina Aanmelden.

Voorschoolse opvang in Apeldoorn

Inschrijven voor voorschoolse opvang bij BSO ’t Schrijvertje is mogelijk. Bij voldoende belangstelling gaan we ook ’s morgens open van 7.45 – 8.45 uur.

Vacatures!

KOALAH heeft in de tweede helft van 2021 veel vacatures voor pedagogisch medewerker in bijna al onze regio’s. De vacatures staan vermeld op de pagina Vacatures.

Jaarverslag 2020

De Raad van Toezicht heeft het jaarverslag van KOALAH over 2020 vastgesteld. We presenteren het met trots. Het is te lezen op de pagina Over KOALAH, onder de link en bij de documenten rechts op de pagina.

Peuteropvang De Bongerd VE-aanbieder!

Peuteropvang De Bongerd in Zutphen is opgenomen in het register als aanbieder van Voorschoolse Educatie. Dat betekent dat kinderen met een VE-indicatie daar nu ook van harte welkom zijn op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend. Verlengde peuteropvang op die dagen is mogelijk tot 14.45 uur.