Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
033 - 462 70 08
info@koalah.nl

Christelijke kinderopvang

Jaarverslag 2021

Het jaarverslag van Stichting KOALAH over 2021 is vastgesteld en presenteren we met trots! Het staat onder Documenten op de pagina Over KOALAH.

Peuteropvang in Apeldoorn: straks ook open op vrijdag

Wegens groei van onze peuteropvang ’t Schrijvertje in Apeldoorn willen wij ook op vrijdagochtend opengaan bij voldoende belangstelling. Aanmeldingen hiervoor zijn dan ook van harte welkom!

Voor het 14e jaar op rij: klachtenvrij!

Opnieuw heeft de Geschillencommissie ons laten weten dat er over KOALAH in het afgelopen jaar geen klachten zijn binnengekomen via de externe klachtenprocedure. Ook intern is er geen gebruik gemaakt van de klachtenregeling.

Peuteropvang De Bron wordt VVE-aanbieder!

Per 24 augustus biedt Peuteropvang De Bron ook VVE-aanbod voor peuters met een indicatie. Een ander voordeel is daarvan dat ouders dan subsidie ontvangen wanneer zij onze opvang afnemen en geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.

Mooie scores oudertevredenheid over onze BSO’s!

In een uitgebreid onderzoek op diverse aspecten van onze buitenschoolse opvang hebben ouders ons een heel goede waardering gegeven. U krijgt er hier een beeld van. We zijn er trots op dat we bovengemiddeld scoren!

Peuteropvang in Amersfoort!

KOALAH is begin januari 2022 gestart met christelijke peuteropvang binnen basisschool De Regenboog in Amersfoort. Er zijn nog plaatsen vrij voor peuters vanaf 2 jaar. Zij zijn van harte welkom. Aanmelden hiervoor is mogelijk via de link op de pagina Aanmelden.

Voorschoolse opvang in Apeldoorn

Inschrijven voor voorschoolse opvang bij BSO ’t Schrijvertje is mogelijk. Bij voldoende belangstelling gaan we ook ’s morgens open van 7.45 – 8.45 uur.

Vacatures!

KOALAH heeft in de tweede helft van 2021 veel vacatures voor pedagogisch medewerker in bijna al onze regio’s. De vacatures staan vermeld op de pagina Vacatures.

Jaarverslag 2020

De Raad van Toezicht heeft het jaarverslag van KOALAH over 2020 vastgesteld. We presenteren het met trots. Het is te lezen op de pagina Over KOALAH, onder de link en bij de documenten rechts op de pagina.