Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
info@koalah.nl

Christelijke kinderopvang

Pedagogisch medewerker – peuters vacature

In Arnhem start per 8 januari 2024 een peutergroep. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Vacature

Ben jij KOALAH-fied?

Vind jij het leuk om kinderen uit te dagen en leuke activiteiten te ondernemen? We zoeken een pedagogisch professional voor onze 3 BSO’s,

(meer…)

Peuteropvang De Open Kring geopend

Vandaag was de feestelijke opening van onze Peuteropvang De Open Kring. Twee peuters mochten een lint doorknippen….

(meer…)

Advertentie Raad van Toezicht

Wij zoeken een Lid Raad van Toezicht voor de CorDeo scholengroep en Stichting KOALAH

Jaarverslag 2021

Het jaarverslag van Stichting KOALAH over 2021 is vastgesteld en presenteren we met trots! Het staat onder Documenten op de pagina Over KOALAH.

Peuteropvang in Apeldoorn: straks ook open op vrijdag

Wegens groei van onze peuteropvang ’t Schrijvertje in Apeldoorn willen wij ook op vrijdagochtend opengaan bij voldoende belangstelling. Aanmeldingen hiervoor zijn dan ook van harte welkom!

Voor het 16e jaar op rij: klachtenvrij!

Opnieuw heeft de Geschillencommissie ons laten weten dat er over KOALAH in het afgelopen jaar geen klachten zijn binnengekomen via de externe klachtenprocedure. Ook intern is er geen gebruik gemaakt van de klachtenregeling.

Peuteropvang De Bron wordt VVE-aanbieder!

Per 24 augustus biedt Peuteropvang De Bron ook VVE-aanbod voor peuters met een indicatie. Een ander voordeel is daarvan dat ouders dan subsidie ontvangen wanneer zij onze opvang afnemen en geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.

Mooie scores oudertevredenheid over onze BSO’s!

In een uitgebreid onderzoek op diverse aspecten van onze buitenschoolse opvang hebben ouders ons een heel goede waardering gegeven. U krijgt er hier een beeld van. We zijn er trots op dat we bovengemiddeld scoren!

Peuteropvang in Amersfoort!

KOALAH is begin januari 2022 gestart met christelijke peuteropvang binnen basisschool De Regenboog in Amersfoort. Er zijn nog plaatsen vrij voor peuters vanaf 2 jaar. Zij zijn van harte welkom. Aanmelden hiervoor is mogelijk via de link op de pagina Aanmelden.