Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
033 - 462 70 08
info@koalah.nl

Christelijke kinderopvang

KOALAH klachtenvrij!

Van de geschillencommissie kregen wij bericht dat er ook in 2019 geen klachten van ouders of oudercommissies over ons zijn binnengekomen. Dat is het 12e klachtenvrije jaar op rij.

Nieuwe BSO in Arnhem!

De BSO’s van KOALAH krijgen er een broertje bij in Arnhem. De voorbereidingen zijn in volle gang en de opening staat – onder voorbehoud van goedkeuring van onze plannen – gepland voor 24 augustus 2020. Zie voor meer info de pagina BSO Pieter Jongeling.

KOALAH-peuteropvang in Apeldoorn

We bereiden binnen basisschool ’t Schrijvertje de opening voor van christelijke peuteropvang. We moeten nog een voorbehoud maken, maar we hopen te starten op maandag 31 augustus 2020. Aanmelden is al mogelijk. Zie voor informatie de pagina Peuteropvang ’t Schrijvertje.

Peuteropvang De Bongerd VE-aanbieder!

Peuteropvang De Bongerd in Zutphen is opgenomen in het register als aanbieder van Voorschoolse Educatie. Dat betekent dat kinderen met een VE-indicatie daar nu ook van harte welkom zijn op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend.

Vacatures

Door verhuizingen en opleidingen van medewerkers en a.g.v. groei krijgen wij in de zomer van 2020 vacatures voor pedagogisch medewerkers binnen de BSO. We hebben met name vacatures in de regio Amersfoort en Arnhem. Zie voor meer info de pagina Vacatures.