BSO De Regenboog - Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
info@koalah.nl

BSO De Regenboog

Christelijke kinderopvang

In basisschool De Regenboog heeft Stichting KOALAH al jarenlang een fijne BSO. Inmiddels hebben we er drie groepen per middag:

In de Cheetah-groep spelen de jongste kinderen. Daar zorgen juf Grietje en juf Hannie ervoor dat de kinderen in hun vrije tijd lekker kunnen spelen, knutselen, kokkerellen of ontspannen in een multifunctionele ruimte binnen de school.

De Grizzly-groep heeft een eigen ruimte in de unit op het groene schoolplein. Daar zijn de oudere kinderen welkom bij meester Gerben en meester Steven voor een fijne middag.

Voor de derde groep, de Lions, verzorgt meester Jimi een sportmiddag voor oudere kinderen, buiten en in het speellokaal.

Er is per (mid)dag plaats voor maximaal 70 kinderen van 4 t/m 12 jaar.

De buitenruimte bij deze BSO is heerlijk groot, uitdagend en groen en grenst aan een groot speelveld waar de kinderen zich ook heerlijk kunnen uitleven in sport en spel.

De BSO is open op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. In schoolweken van 14.00 uur tot 18.30 uur en in vakanties van 8.00 uur tot 18.30 uur. De BSO gaat extra open op studie(mid)dagen van de school die op BSO-dagen vallen. Deze studiedagopvang valt niet onder het contract; ouders kunnen hiervoor kiezen. Naast de CAO-vrije dagen is de BSO gesloten in de drie bouwvakweken (regio midden) en in de dagen tussen Kerst en Oud/nieuw.

Pakketten en tarieven:

Schoolwekencontract = € 8,52 per uur = € 127,80 per maand per (mid)dag
Alleen vakantiecontract = € 7,99 per uur = € 54,60 per maand per dag
Totaalcontract = € 7,47 per uur = € 163,10 per maand per (mid)dag.

BSO De Regenboog staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK-nummer van BSO De Regenboog is 123 696 070. Namens de gemeente is de GGD toezichthouder op de kwaliteit. Het laatste inspectierapport vindt u op deze pagina onder ‘Documenten’.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Onze contactgegevens zijn:

BSO De Regenboog
Reinaartpad 1
3813 KM Amersfoort

Telefoon: 06 473 19 338 (groep in de school)

E-mail: klantcontact@koalah.nl (graag aangeven over welke vestiging u mailt)

Locatiemanager:
Mathilde van Ginkel
Telefoon: 06 212 61 559 (ma, di, woe en do)

>> Peuteropvang De Regenboog