Peuteropvang De Regenboog - Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
033 - 462 70 08
info@koalah.nl

Peuteropvang De Regenboog

Christelijke kinderopvang

We hebben het voornemen op 10 januari 2022 te starten met Peuteropvang De Regenboog in Amersfoort. De start is nog onder voorbehoud van goedkeuring. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en aanmelden is al mogelijk via de link op de webpagina Aanmelden.

Voor belangstellenden is er een informatieavond op dinsdag 26 oktober: van 20 uur tot uiterlijk 21.15 uur. Plaats: Basisschool De Regenboog, Reinaartpad 1-3 in Amersfoort-Schothorst. Opgeven is niet nodig.

De peuteropvang krijgt bij basisschool De Regenboog een grote, eigen ruimte ter beschikking die helemaal peuterproof wordt ingericht.  De peuteropvang gaat inhoudelijk en qua identiteit aansluiten bij de basisschool en zorgt zo voor een vloeiende overgang naar de basisschool en een doorgaande lijn in de christelijke opvoeding.

De peuteropvang gaat open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 – 12.00 uur.

Er is plaats voor maximaal 16 peuters per ochtend. Peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom! Peuteropvang De Regenboog biedt (nog) géén VVE-aanbod. VVE-geïndiceerde peuters kunnen daarom niet bij ons terecht.

Het uurtarief voor 2022 is nog niet vastgesteld (in 2021 is onze uurprijs € 8,46). Ouders die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag kunnen hiervan een deel terug ontvangen van de belastingdienst. Helaas ontvangen andere ouders géén peutersubsidie vanuit de gemeente Amersfoort. Aanmelden van peuters is al mogelijk via de link op de pagina Aanmelden.

Binnen basisschool De Regenboog heeft KOALAH al een BSO. Meer informatie daarover vindt u onder deze button:

>> BSO De Regenboog