Peuteropvang De Triangel - Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
033 - 462 70 08
info@koalah.nl

Peuteropvang De Triangel

Christelijke kinderopvang

Welkom bij Peuteropvang De Triangel in Ede! Net als BSO De Triangel is de peuteropvang gehuisvest binnen de gelijknamige basisschool. We hebben daar de beschikking over een prachtige ruimte met alle voorzieningen binnen handbereik. Net als het mooie groene plein is de ruimte volledig ‘peuterproof’ ingericht. In de ruimte vangen we ’s middags oudere kinderen op binnen BSO De Triangel. U leest er meer over via onderstaande button. De peuteropvang sluit zowel in identiteit als in praktisch opzicht aan bij de gelijknamige school en BSO.

De peuteropvang is open op woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 uur – 12.30 uur. Peuters van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom!

Wij bieden binnen deze peuteropvang géén VVE aan. Wel bieden we de kinderen een uitdagend programma waarmee zij zich spelenderwijs ontwikkelen op allerlei gebied: motorisch, cognitief, sociaal-emotioneel. We sluiten aan op de ontwikkeling die we waarnemen bij het kind. Ook werken we thematisch om aan te sluiten bij de leefwereld van het jonge kind. Het is ons streven de peuters te laten groeien tot het gewenste niveau met het oog op een goede schoolloopbaan.

Peuteropvang kost € 8,17 per uur. Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag komen niet in aanmerking voor subsidie van de gemeente Ede.

Peuteropvang De Triangel voldoet aan de eisen uit de wet kinderopvang en is ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Het rapport van de GGD-inspectie vindt u op deze webpagina onder ‘Documenten’.

Peuteropvang De Triangel
Tollenburg 15,
6714 EJ Ede
Tel. nr.: 06 – 510 19 130
E-mail: triangel@koalah.nl

LRK-nummer Peuteropvang De Triangel: 162272534.

Locatiemanager: Jisca van der Wal, tel. 06-291 91 367, e-mail: jwal@koalah.nl

BSO De Triangel