Peuteropvang 't Schrijvertje - Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
033 - 462 70 08
info@koalah.nl

Peuteropvang ’t Schrijvertje

Christelijke kinderopvang

Op 1 oktober 2020 is de christelijke peuteropvanggroep binnen ’t Schrijvertje gestart. De peuteropvang heeft binnen de school een prachtige en praktische ruimte ter beschikking.  De peuteropvang gaat inhoudelijk en qua identiteit aansluiten bij de basisschool en zorgt zo voor een vloeiende overgang en een doorgaande lijn.

De peuteropvang is open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.45 – 12.15 uur. De juffen Marlein en Petra maken er voor de peuters een fijne ochtend van.

Er is plaats voor maximaal 16 peuters per ochtend. Peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom! Peuteropvang ’t Schrijvertje biedt géén VE-aanbod. Geïndiceerde peuters kunnen daarom niet bij ons terecht.

Het uurtarief bedraagt in 2021 € 8,46. Ouders die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag kunnen hiervan een deel terug ontvangen van de belastingdienst. Helaas ontvangen andere ouders géén peutersubsidie vanuit de gemeente Apeldoorn. Aanmelden van peuters is al mogelijk via de link op de pagina Aanmelden.

Het rapport van de GGD-inspecteur vindt u hiernaast. Peuteropvang ’t Schrijvertje staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder nummer 205132819.

Onze contactgegevens zijn:
Peuteropvang ’t Schrijvertje
Gentiaanstraat 594, 7322 CL Apeldoorn
Tel. nr.: 06 – 261 30 798
E-mail: schrijvertje@koalah.nl

Locatiemanager: Alfijtha van Ek, aek@koalah.nl

Op dit moment hebben wij binnen ’t Schrijvertje al een BSO. Meer informatie daarover vindt u onder deze button:

>> BSO ’t Schrijvertje