Peuteropvang 't Schrijvertje - Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
033 - 462 70 08
info@koalah.nl

Peuteropvang ’t Schrijvertje

Christelijke kinderopvang

We hebben het voornemen een christelijke peuteropvanggroep binnen ’t Schrijvertje te starten per het nieuwe schooljaar (2020-2021). Er geldt nog een voorbehoud. Maar als alles volgens plan verloopt, hopen wij de peuteropvang te openen op maandag 31 augustus 2020. De peuteropvang krijgt binnen de school een prachtige en praktische ruimte ter beschikking. Enthousiast zijn we met de voorbereidingen bezig. De peuteropvang gaat inhoudelijk en qua identiteit aansluiten bij de basisschool en zorgt zo voor een vloeiende overgang en een doorgaande lijn.

De peuteropvang gaat open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.45 – 12.15 uur.

Er is plaats voor maximaal 16 peuters per ochtend. Peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom! Peuteropvang ’t Schrijvertje biedt géén VE-aanbod. Geïndiceerde peuters kunnen daarom niet bij ons terecht.

Het uurtarief bedraagt in 2020 € 8,17. Ouders die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag kunnen hiervan een deel terug ontvangen van de belastingdienst. Helaas ontvangen andere ouders géén peutersubsidie vanuit de gemeente Apeldoorn. Aanmelden van peuters is al mogelijk via de link op de pagina Aanmelden.

Ruim vóór de start verwachten wij bericht van de gemeente m.b.t. onze aanvraag en inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Zodra het LRK-nummer bekend is, vermelden we dat hier en verzenden we de opvangcontracten.

Onze contactgegevens zijn:
Peuteropvang ’t Schrijvertje
Gentiaanstraat 594, 7322 CL Apeldoorn
Tel. nr.: 06 – 261 30 798
E-mail: schrijvertje@koalah.nl

Locatiemanager: Méry van Huffelen, tel. 06 -107 144 62 (ma, di, do) of mhuffelen@koalah.nl

Op dit moment hebben wij binnen ’t Schrijvertje al een BSO. Meer informatie daarover vindt u onder deze button:

>> BSO ’t Schrijvertje