Peuteropvang 't Schrijvertje - Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
info@koalah.nl

Peuteropvang ’t Schrijvertje

Christelijke kinderopvang

Op 1 oktober 2020 is de christelijke peuteropvanggroep binnen ’t Schrijvertje gestart. De peuteropvang heeft binnen de school een prachtige en praktische ruimte ter beschikking.  De peuteropvang gaat inhoudelijk en qua identiteit aansluiten bij de basisschool en zorgt zo voor een vloeiende overgang en een doorgaande lijn.

De peuteropvang is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 – 12.00 uur. De pedagogisch medewerkers maken er voor de peuters een fijne ochtend van.

Er is plaats voor maximaal 16 peuters per ochtend. Peuters vanaf 2 jaar zijn van harte welkom! Peuteropvang ’t Schrijvertje biedt géén VE-aanbod. Geïndiceerde peuters kunnen daarom niet bij ons terecht.

Ouders die in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag kunnen van het uurtarief een deel terug ontvangen van de belastingdienst. Helaas ontvangen andere ouders géén peutersubsidie vanuit de gemeente Apeldoorn. Aanmelden van peuters is al mogelijk via de link op de pagina Aanmelden.

Het rapport van de GGD-inspecteur vindt u hiernaast. Peuteropvang ’t Schrijvertje staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder nummer 205132819.

Contactgegevens
Peuteropvang ’t Schrijvertje
Gentiaanstraat 594
7322 CL Apeldoorn
Telefoon: 06 261 30 798

E-mail: klantcontact@koalah.nl (graag aangeven over welke vestiging u mailt)

Locatiemanager
Marieke Koppejan
Telefoon: 06 267 82 665 (maandag, dinsdag en donderdag)
E-mail: mkoppejan@koalah.nl

We hebben binnen ’t Schrijvertje ook een BSO. Meer informatie daarover vindt u onder deze button:

>> BSO ’t Schrijvertje