Peuteropvang De Bron - Stichting KOALAH
Stichting KOALAH Burg. De Beaufortweg 16 3833 AG Leusden
033 - 462 70 08
info@koalah.nl

Peuteropvang De Bron

Christelijke kinderopvang

Wij hebben het voornemen per 1 september 2019 te starten met christelijke peuteropvang in Barneveld binnen basisschool De Bron. De voorbereidingen zijn in volle gang!
We krijgen daar de beschikking over een prachtige, grote en mooi gelegen ruimte. Deze ruimte richten we uiteraard – net als de heerlijk groene buitenruimte – helemaal ‘peuterproof’ in. In de ruimte vangen we ’s middags oudere kinderen op binnen BSO De Bron, die ook van start gaat per 1 september 2019. U leest er meer over via onderstaande button.
De peuteropvang zal zowel in identiteit als in praktisch opzicht aansluiten bij de gelijknamige school en BSO.

Peuteropvang De Bron zal open gaan op maandag, dinsdag en donderdag in de schoolweken van 8.30 uur – 12.00 uur. Peuters van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom!
Wij bieden binnen deze peuteropvang géén VVE aan. Wel bieden we de kinderen een uitdagend programma waarmee zij zich spelenderwijs ontwikkelen op allerlei gebied: motorisch, cognitief, sociaal-emotioneel. We sluiten aan op de ontwikkeling die we waarnemen bij het kind. Ook werken we thematisch om aan te sluiten bij de leefwereld van het jonge kind.
Het is ons streven de peuters te laten groeien tot het gewenste niveau met het oog op een goede schoolloopbaan.

Peuteropvang kost € 8,02 per uur. Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag komen niet in aanmerking voor subsidie van de gemeente Barneveld.

Peuteropvang De Bron staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang onder nummer 115 079 713.

Aanmelden is al mogelijk via de link op de webpagina Aanmelden.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? We informeren u graag!

Onze contactgegevens zijn:
Méry van Huffelen (locatiemanager): mhuffelen@koalah.nl of info@koalah.nl.

>> BSO De Bron